Silvestrovské putování blatnickými vinohrady

31.12.2010 17:41

Silvestr nepovažuji za nijak zvláštní a výjimečný den, takže tady nebudu vyšilovat s krkolomnými přáními. Dnes byla perfektní akce, které jsem se poprvé v životě zúčastnila. Oč šlo? Skutečně se šlo :) Bylo to putování blanickými vinohrady, které před lety založil dnes už bývalý starosta Josef Vavřík.

Udělalo mně radost, že nové vedení obce v této iniciativě pokračuje. Překvapila mne účast. Zúčastnilo se totiž sto padesát jedna lidí, což je rekord. Takže mám radost, že lidé nezůstali doma, aby tím dali najevo, že s některými lidmi ve vedení nepečou. A ti, co zůstali, udělali velikou chybu. Po celou dobu totiž panovala perfektní atmosféra. Pochodovaly všechny věkové generace a někteří si s sebou vzali i své čtyřnohé miláčky. Už na startu pod Starýma horama naléval každému příchozímu nový předseda kulturní komise Antonín Hanák výbornou hruškovici. Poté se všichni vydali na Antonínek, kde vznikla společná fotka.

Fotky a další text najdete zde: 

https://www.antoninek.cz/?topic=silvestrovsky-vyslap-nejen-na-antoninek

 

Mějte se krásně, zbytečně se dnes nepřejídejte a neopíjejte. Přesně o půlnoci, kdy budou do vzduchu létat dělobuchy a éterem poletí statisíce esemesek, bude na Antonínku začínat mše svatá. Budu tam a budu na Vás všechny myslet a přát Vám jen vše dobré.... Takže mějte se a ahoj v Novém roce... Lenka

 

P.s. Jo a díky za věrnost! Je neuvěřitelné, kolik na tyto stránky chodí lidí... Sama to nechápu...

—————

Zpět