Sbírka na vodu pro Haiti

14.06.2010 23:45

Na Antonínku pokračovala už několik měsíců běžící sbírka na vodu pro Haiti. O zkušenostech Věrky Bršlíkové, která měla tu odvahu a nabídla svůj čas a energii pro službu dobré věci, se můžete více dozvědět zde: www.antoninek.cz/?topic=sbirka-na-vodu-pro-haiti Věrka sice v krátkém dokumentu říká, že se setkala především s pozitivní reakcí lidí. Na druhé straně ale přiznala, že se našli i blízcí lidé, kteří ji škaredě pomlouvali. S tím, že ne vždy byla přijímaná s otevřenou náručí, svědčí i jedna epizoda z Antonínku, kterou zaregistroval můj syn Johny.

"Byla tam taková rodinka a žena říkala: "Tato, poďme sa s děckama vyfotit k temu autu!" A hlava rodiny na to odtušila: "To určitě! Eště by po nás něco chtěli!", popsal jeden rozhovor, který zaslechl, Johny.

Původně jsem o Věrce a jejím putování po kraji chtěla napsat do připravovaného týdeníku Naše adresa. Start novin se ale odložil až někdy na konec prázdnin, a tak o její záslužné činnosti informuji prostřednictvím webových stránek blatnické farnosti.

Všem přeji dobrou noc, pěkný zítřek a kolem sebe alespoň pár takových hodných lidí, jako je Věrka, kteří jsou ochotní zadarmo udělat něco dobrého pro druhé....

Lenka

—————

Zpět