Region bohatý na úžasné a zajímavé lidi....

08.11.2011 12:59

Poslední číslo časopisu Krajem svatého Antonínka se ještě moc na prodejních pultech neohřálo a už se intenzivně pracuje na dalším. K čtenářům by se mělo dostat počátkem ledna roku 2012. Budu se snažit, aby to bylo co nejdříve. Hodně ale bude také záležet, jak bude na přelomu roku provoz v tiskárně.

Včera jsem proto dělala pár rozhovorů v Blatničce a večer pak v Hrubé Vrbce. Dnes jsem něco podobného absolvovala v Uherském Ostrohu. Znovu a znovu si uvědomuji, jak je tento kraj bohatý na úžasné a zajímavé lidi, kteří toho tolik umí... Všichni mají můj obdiv. Je radost se s nimi setkávat a také si toho velmi vážím, že si s nimi mohu povídat a oni jsou ochotni mně toho spoustu prozradit ze svého soukromí. Je neuvěřitelné, že se stále objevují noví, s nimiž jsem si ještě nepovídala, které jsem ještě za těch patnáct let, co se regionální novinařině věnuji, neobjevila. Člověk tomu ani nechce věřit, ale je to tak.

A venku stále nádherně svítí slunce. Tak krásný podzim už dlouho nepamatuju...

 

Všechny zdravím a přeji Vám, abyste si užívali slunečních paprsků, dokud svítí a také abyste se setkávali se zajímavými  a šikovnými lidmi. Oni totiž žijí všude! Jen je třeba chodit s otevřenýma očima :)

 

Lenka

—————

Zpět