Na adoraci přijeli věřící i ze Slovenska

25.09.2010 00:35

Adorace, kterou v pátečním večeru a noci připravilo modlitební Společenství P. Antonína Šuránka, se opět vydařila. Přijeli na ni věřící z celé Moravy i ze Slovenska. Více se mohou zájemci dozvědět zde: 

https://antoninek.cz/?topic=na-adoraci-prijeli-i-verici-ze-slovenska

Na stránkách Antonínku jsou fotky i text, tak se mně zdá zbytečné tady psát ještě něco víc. Snad jen jedno vzpomenu. Přítomní v kapli vyslechli silné svědectví mladé, krásné dívky ze Slovenska. Prozradila, jak v jejím životě mocně působil(í) Bůh.

Ve dvaadvaceti letech, kdy ještě studovala vysokou školu, onemocněla rakovinou. Nemoc zcela semkla rodinu. Všichni se začali modlit za její uzdravení. Nemodlili se ovšem pouze všichni členové rodiny, ale také přátelé, jeden celý řád řeholnic a další lidé, které ani neznala. Díky těmto modlitbách byla zázračně uzdravena, přestože už prodělávala poslední stádium onemocnění a v té době nezabíraly proti bolesti ani léky, které se podávají pacientům, když umírají. Její příběh byl tak silný, že v kostele smrkali i tvrdí chlapi. Pozvání na Antonínek přitom přijala, i když se právě vrátila ze zahraničí... Chce všem vyprávět o tom, jakou sílu má přímluvná modlitba, jak je Bůh dobrý...

Všechny zdravím a přeji Vám krásný víkend.... Lenka

—————

Zpět